Sommargig på Öland!

I Juli återvänder MB till sina rötter i Byxelkrok på norra Öland (50% av bandet är nämligen födda och uppväxta i just Kroken). Den 22/7 giggar man på den gamla legendariska Byxelkroks festplats där man medverkar i Robert Gustafssons och Per Eggers Snusk & Bluesafton – fräck, kul och helt underbar! Kvällen därpå den 23/7 spelar bandet på Ölands bästa krog och nattklubb/hål i väggen Hamnpuben, garanterat drag utlovas!

MB har genom åren gjort en hel del gig i Byxelkrok, bl a Byxelkrok Marina, Kvarngården samt Restaurang Sjöstugan där man sommaren 97 spelade in livealbumet “Destination Byxelkrok”. Senaste MB gästade norra öland var sommaren 2012 då man gjorde två spelningar på nattklubben Kalk i Löttorp!

Mer info: https://www.facebook.com/pages/We-love-MB/195678177162798?ref=hl&focus_composer=true

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s